Home / Cili Semasa / Beberapa langkah mudah untuk menggoda lelaki anda

Beberapa langkah mudah untuk menggoda lelaki anda

Beberapa langkah mudah untuk menggoda lelaki anda. Sila ambil perhatian kepada yang ingin mempraktikan nya, jangan cuba dengan lelaki orang.

131002092629-large

1. Eye Contact – Banyakkan “eye contact” ataupun tentangan mata. Gunakan pandangan mata yang agak tajam bersama dengan riak muka untuk menunjukkan yang kita berminat terhadap laki tersebut. Lelaki sudah tentu akan cair. Tapi ingat, jangan berlebihan, si laki mungkin ada meluat.

roundedshoulder

2. Bantu si dia untuk relax.Anda mungkin boleh memicit ataupun mengurut bahu si dia. Ini akan membuat si dia lebih tenang dan permikiran lebih teratur disamping akan menimbulkan rasa disayangi dan dihargai.

bella-thorne-in-badgley-mischka-go-red-for-women-the-heart-truth-red-dress-collection-2014-show-600x902

3. Berpakaian Cerah berwarna merah. –  Mengikut kajian, lelaki lebih tertarik dengan wanita yang berpakaian merah berbanding dengan warna lain.

Pheromones-Attraction-2

4. Bau badan – Lelaki sesungguhnya jarang akan teruja apabila pewangi ataupun losyen badan diggunakan berbanding dengan bau semulajadi yang dihasilkan oleh badan wanita (pheremones). Mengikut kajian, bau badan iaitu pheremones yang dihasilkan mampu mengubah mood dan tarikan lelaki terhadap anda. Cubalah untuk sekali dua dengan tidak memakai pewangi atau losyen.

57446708

5. Kejutan secara tiba tiba – Hantar sekeping sampul surat yang berisi kunci ke hotel bersama dengan gambar anda, nescaya dia akan bergegas untuk berjumpa anda.  Yang selebihnya, kami tidak ingin tahu ;).

 

Selamat mencuba,

About Staff Cili

Kami memuatkan berita yang boleh dikategorikan panas untuk tatapan anda semua.

Check Also

10 Fakta Mengenai Korea Utara

Pengasas Korea Utara adalah presiden Pertama iaitu Kim II Sung. Beliau menetapkan bahawa Korea Utara ...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of