Home / Cili Dalam / Sam Bunkface bertunang

Sam Bunkface bertunang

1111SAMS14.transformed

Kuala Lumpur: Vokalis kumpulan Bunkface iaitu Sam akhirnya mengaku sudah mengikat tali pertunangan dengan Aida Azira Hussin, 27, seorang penerbit rancangan di TV3 pada 6 Oktober lalu.

Sam atau nama sebenarnya Shamsul Annuar Mohd Baharom, 27, berkata, majlis pertunangan itu berlangsung secara sederhana di kediaman wanita berkenaan di Masjid Tanah, Melaka dan hanya dihadiri keluarga terdekat.

“Kami sudah selamat bertunang sebulan yang lalu dan majlis itu dibuat secara sederhana kerana sebenarnya rancangan awal kami datang ketika itu hanya untuk merisik.

“Bagaimanapun, kami masih mencari tarikh yang sesuai untuk berkahwin, mungkin selepas rangka jelajah album kami selesai iaitu tahun hadapan,” katanya ketika ditemui pada majlis sidang media pelancaran muzik video Malam Ini Kita Punya di pejabat Sony Music Malaysia, petang ini.

Sam dan Aida berkenalan selama empat tahun sebelum mereka memutuskan untuk menjadi pasangan kekasih dua tahun kemudiannya.

Sam berkata, pengakuan ini dibuat bagi mengelakkan kekeliruan dan khabar angin yang tidak tepat mengenai hubungan mereka.

“Saya mendedahkan perkara ini adalah bagi menjelaskan status hubungan kami yang selama ini menjadi tanda tanya.

“Kasihan juga pada Aida yang terpaksa menjawab pertanyaan ramai pihak,” katanya.

About Staff Cili

Kami memuatkan berita yang boleh dikategorikan panas untuk tatapan anda semua.

Check Also

Ibu leka bermain handphone anak jatuh dari eskalator

https://youtu.be/Bw5rtM8BTLM Kuala Lumpur : Nasib malang menimpa seorang ibu yang sedang leka sambil bermain handphone  ...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of